Haydar

Posted: 16 Nisan 2008 in Genel

Haydar

Efendim, tanıştırayım kendisini: Haydar. Bilgisayar atölyemizde bi tane vardı. Geçen de böyle gelip omuzuma falan konunca dedim ben de alcam bi tane. Hatta bugün rüyamda 3 tane de papağan gördümdü, o derece yani. Neyse gidip devremle Balıkesirdeki hayvancıları dolaştık ve birindeki bi kuşa kanım kaynadı, böyle bi ceryan akışı oldu. Dışarda onu almaya karar verdim. Geri dönüp dükkana girdik. Bunların hepsi birbirine benzediğinden o mudur bilmiyorum ama bunu seçip aldık.

Adının da bir hikayesi var. Şimdi bazı arkadaşlar Copyright falan diyebilir ama benim özellikle seçip koyduğum bi isim değil. Gerçi bana güzel şeyler hatırlatıyor, o ayrı. Devremle kuşu aldık gelirken, adı şu olsun bu olsun diye seçerken devrem     “Haydar” olsun dedi, ben de kıramadım kendisini. Sözlükten baktık: İlk anlamı cesur. İkinci anlamı da “Aslan”. İnşallah benden ilerki zamanlarda şimdiye kadar iki kişinin alabildiği “Aslanlık” payesini alır.

Şimdi ne mi yapıyor? Yeni bir hayata merhaba demek için istirahat ediyor…

Comments
  1. 213 diyor ki:

    kralım hayırlı uğurlu olsun haydar kardeşimiz inşallah 🙂

  2. takidik diyor ki:

    bizim başçavış ın yerini asla tutamaz. ben yazarken şimdi bile şakıyor. 🙂 neyse hayırlı olsun.

  3. sahib-ul haydar diyor ki:

    Tabii ki copyright diyecem. Sen olsan ne derdin 😀

  4. admin diyor ki:

    Yaw haklısın, ama dediğim gibi özellikle benim seçip bulduğum bi isim degil. Hemi de devremi kıramadım. Artık kusuruma bakmazsın 🙂

  5. talha diyor ki:

    Allah rahatlik versin kendilerine 🙂

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir